Büyükşehir Belediye Meclisi toplanarak gündeminde bulunan 75 maddeyi görüşerek karara bağladı

Büyükşehir Belediye Meclisi toplanarak gündeminde bulunan 75 maddeyi görüşerek karara bağladı.

Meclis toplantısının başında kısa bir konuşma yapan Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, kendisine destek veren vermeyen herkese teşekkür ederek, "Kendisini hizmete adamış, 20 yıl bu şehre hizmet eden Özhaseki Başkan'dan sonra mecliste yapılan seçimle birlikte görev bize verildi. Bu seçimde bana destek veren vermeyen herkese teşekkür ediyorum. Şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonra da proje ve yatırımlarımız sürecek. Meclis olarak da hep birlikte huzur içerisinde çalışmalara imza atacağız inşallah" dedi.

Daha sonra geçilen meclis oturumunda çeşitli nazım imar plan tadilatlarına dair gündem maddelerinin yanısıra ilçe belediyelerinden gelen gündem maddeleri de görüşülerek karara bağlandı.

Ahmet Çolakbayrakdar'ın Kocasinan Belediye Başkanlığı'na seçilmesiyle boşalan İmar ve Bayındırlık Komisyonu üyeliğine mimar Arif Balkaya'nın seçildiği oturumda ayrıca çeşitli cadde ve sokaklara verilecek isimler de belirlendi.

AGÜ SPOR'A 2 MİLYON TL

Öte yandan meclis toplantısında, Kayseri'yi Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi ve Eurolig'de başarıyla temsil eden AGÜ Spor'a 2 milyon lira ödül verilmesi de karara bağlandı.