Büyükşehir Belediye Meclisi Ağustos ayı toplantısının ilk oturumunu yaptı

Büyükşehir Belediye Meclisi Ağustos ayı toplantısının ilk oturumunu yaptı. Toplantıda 107 gündem maddesi görüşülerek karara bağlandı.

Büyükşehir Belediyesi Meclisi, Meclis Başkan Vekili Mehmet Savruk başkanlığında toplandı. İmar plan tadilatına ilişkin İmar ve Bayındırlık Komisyonu Raporlarının görüşülmesinin ardından Kültepe'deki kazı çalışmalarını uzun yıllar sürdüren ve geçen yıl hayatını kaybeden Prof. Dr. Kutlu Emre'nin isminin bir caddeye verilmesi oybirliği ile kabul edildi. Meclis toplantısında Kültepe'deki kazı çalışmalarına destek veren Büyükşehir Belediyesi'nin Keykubatiye Sarayı'nın bulunduğu alanda başlayan kazı çalışmalarını desteklemesi yönündeki talep de kabul edildi.

BÜYÜKŞEHİR, EMNİYET'E HİZMET BİNASI YAPACAK

Büyükşehir Belediyesi Meclis Toplantısında ilimizdeki ihtiyaç bulunan yerlerde Büyükşehir Belediyesi tarafından Emniyet Müdürlüğü'ne yeni karakol ve hizmet binası yapılması konusu da görüşüldü. Konuyla ilgili Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik'in ya da görevlendireceği bir ismin Valilik ve Emniyet Müdürlüğü ile protokol imzalaması yönündeki talep meclis üyelerinin oylarıyla kabul edildi.