Büyükşehir Belediyesi Kasım ayında da birbirinden güzel etkinlikler gerçekleştirecek. Başkan Çelik, Kasım ayında da her ilgi alanına hitap eden etkinlikler düzenleneceğini söyledi.

Büyükşehir Belediyesi Kasım ayında da tiyatrodan konsere, konferanstan gezi programlarına kadar bir dizi etkinlikle sosyal hayata renk katmaya devam edecek. Kasım ayı kültür sanat faaliyetleri 4 Kasım'da Selçuklu Müzesi'ndeki gezi ve atölye çalışmaları ile başlayacak ve bir ay boyunca 28 ayrı etkinlik gerçekleştirilecek.

ÇOCUKLAR İÇİN DÖRT AYRI OYUN

Kasım ayında çocuklara özel dört ayrı oyun sahnelenecek. Geçen ay Bugs Bunny, Taş Devri, Garfield gibi kahramanları çocuklarla buluşturan Büyükşehir Belediyesi, Kasım ayında da çocukların beğeneceği oyunlar hazırladı. Kasım ayında "Pinokyo", "Küçük Balık Bambam", "Komik Kurt ve Keçi Yavruları" ve "Rüzgarın Kumbarası" adlı oyunlar sahnelenecek.

ÜNLÜLER KAYSERİ'YE GELİYOR

Büyükşehir Belediyesi'nin Kasım ayı kültür sanat faaliyetleri kapsamında ünlü isimler Kayseri'ye gelmeye devam edecek. Süheyl ve Behzat Uygur kardeşler ile Sefa Doğanay'ın gösterilerinin yer alacağı Kasım ayında Yazar Ahmet Turgut ve Ünlü Piyanist Tuluyhan Uğurlu da Kayseri'ye gelecek.

YAZARLIK OKULU BAŞLIYOR

Büyükşehir Belediyesi Kasım ayında ayrıca Yazarlık Okulu açacak. Edebiyata ilgi duyan ve yazarlığa hevesli olan gençler Yazarlık Okulu'na katılarak kendilerini geliştirebilecek. Yazarlık Okulu'na katılmak isteyenler 6 Kasım Cuma gününe kadar başvurularını yapabilecek.

SELÇUKLU MÜZESİ ÇOCUKLARA TANITILACAK

4 Kasım Çarşamba gününden itibaren her hafta Çarşamba günleri çocuklar için Selçuklu Müzesi gezisi ve atölye çalışmaları yapılacak. Anaokulu ve ilkokul birinci sınıf öğrencilerine yönelik etkinlikte müzeyi gezecek olan öğrenciler, hamur ve boya malzemeleriyle oyunlar oynama imkanı da bulacak.

"ŞEHRİMİZE AYRI BİR GÜZELLİK KATACAĞIZ"

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, gerçekleştirilecek olan kültür sanat faaliyetleri ile şehre ayrı bir güzellik katacaklarını söyledi. Kültür sanat faaliyetleri çerçevesinde bu ay Büyükşehir Belediyesi Konservatuvarı'nın kış dönemi kurslarının açılacağını ve bu kurslarda yeni sanatçılar yetişeceğini ifade eden Başkan Çelik, bu eğitimlerin yanı sıra Kayserilileri kaliteli ve nitelikli etkinliklerle buluşturacaklarını belirtti. Yapılacak olan etkinlikleri şehrimizin sosyal ve kültürel hayatına katkıda bulunacağını dile getiren Başkan Mustafa Çelik, hizmet etme bilinciyle ücretsiz olarak sunulan etkinliklerin her yaşa ve her ilgi alanına hitap edecek şekilde hazırlandığını kaydetti.

KASIM AYI KÜLTÜR-SANAT TAKVİMİTARİH PROGRAM YER SAAT

7Kasım Ahmet Turgut İmza Günü ve Söyleşi Hunat Kültür Merkezi 13.00

8 Kasım Çocuk Tiyatrosu "Pinokyo" Şehir Tiyatrosu 12.00

8 Kasım Çocuk Tiyatrosu "Pinokyo" Şehir Tiyatrosu 15.00