Kayseri Büyükşehir Belediyesi Spor A.Ş., dünyanın 3’üncü büyük, Türkiye’nin ise en büyük Kurumlar arası Dragon Festivali’ni, Federasyon Kupası ve Sports kategorisi olmak üzere 2 şampiyonlukla tamamladı.

Kayseri Büyükşehir Belediyesi Spor A.Ş., dünyanın 3’üncü büyük, Türkiye’nin ise en büyük Kurumlar arası Dragon Festivali’ni, Federasyon Kupası ve Sports kategorisi olmak üzere 2 şampiyonlukla tamamladı.

Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç yönetiminde imza atılan projelerin de katkılarıyla 2024 Avrupa Spor Şehri ünvanı kazanan Kayseri’ye yakışır spor faaliyetlerini sürdüren Büyükşehir Belediyesi Spor A.Ş., hem dev organizasyonlara ev sahipliği yapmaya, hem vatandaşlara spor hizmeti vermeye hem de yetiştirdiği profesyonel sporcularla şampiyonluklar elde ederek başarılarına yenilerini eklemeye devam ediyor.

Bu kapsamda, Büyükşehir Belediyesi Spor A.Ş., dünyanın 3’üncü büyük Türkiye’nin ise en büyük Kurumlar arası Dragon Festivali’nde Federasyon Kupası Şampiyonu ve Sports kategorisinde şampiyon oldu.

Kocasinan Belediyesi’nin Uniplay Summer Fest iş birliği ile 27-28 Temmuz tarihleri arasında Kayseri Kuşçu Marina'da dünyanın üç büyük festivalinden biri olan Dragon Festivali düzenlendi.

Büyükşehir Belediyesi Spor A.Ş., kamu ve özel kurumlardan oluşan 36 takımın heyecan ve rekabet dolu yarışına sahne olan renkli etkinliği 2 şampiyonlukla tamamladı.

Spor A.Ş. kano takımı, Dragon Festivali ilk gününde 36 takım arasında zirveye yerleşerek Federasyon Kupası Şampiyonu oldu.

Festivalin ikinci gününde ise Spor A.Ş. kano takımı sporcuları yine heyecan dolu kano yarışlarında küreklere asılarak Sports kategorisinde şampiyonluğu göğüsledi.

Büyükşehir Belediyesi Spor A.Ş. Kano Takımı’na iki şampiyonluk için de kupa ve madalyaları festivalin ilk ve ikinci günü gerçekleşen yarışların ardından takdim edilirken, sporcular büyük mutluluk yaşadı.

Spor A.Ş. sporcuları, kendilerine sunulan imkân ve hizmetlerden dolayı Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç’a teşekkür ettiler.

Başkan Büyükkılıç da Dragon Festivali’nde elde ettikleri 2 şampiyonluktan dolayı sporcuları kutlayarak başarılarının devamını diledi.