Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Kayseri'nin marka değerini yükseltmek için tanıtıma ağırlık verilmesi gerektiğini söyledi

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Kayseri'nin marka değerini yükseltmek için tanıtıma ağırlık verilmesi gerektiğini söyledi. Başkan Çelik, bu amaçla şehrimizi her yönüyle tanıtmak için Kayseri Tanıtım Grubu oluşturacaklarını kaydetti.

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, hem ulusal hem de uluslararası çapta Kayseri'yi en iyi şekilde anlatmak ve tanıtmak gerektiğini belirtti. Kayseri'de gerek belediyeler, gerek diğer kamu kurum ve kuruluşları, gerekse özel sektör tarafından çok önemli işler yapıldığını ifade eden Başkan Çelik, yapılan işlerin tam manasıyla anlatılması gerektiğini dile getirdi. Bu amaçla Kayseri Tanıtım Grubu oluşturmak istediklerini vurgulayan Başkan Mustafa Çelik, "Bu grubun içinde Büyükşehir Belediyemizin yanı sıra Valilik, odalar ve OSB'ler olacak. Radyo, televizyon gazete, dergi ve diğer tanıtım mecralarını kullanarak Kayseri'yi tanıtalım istiyoruz. Gerekirse, yabancı havaalanlarında Kayseri'yi, Erciyes'i, Kayseri'de üretilen markalarımızı tanıtalım. Yüz yüze görüşmeler yapacak bir ekip oluşturarak, ticari ataşelerimizle birlikte dünyadaki büyük ticari merkezlerde tanıtımlar yapalım ve hazırladığımız kitapçıkları dağıtalım. Büyükşehir Belediyesi olarak Kayseri'nin tanıtımına yönelik hazırladığımız "Yekte" ve "Gesibağları" türkülerinin klibi tanıtım grubunun ilk işleri olarak kabul edilebilir. Bu kliplere yakında yayınlanacak olan iki klip daha eklenecek. Yine Kayseri türküleriyle şehrimizi tanıtacağımız bu kilplerin de diğerleri gibi büyük ilgi göreceğini düşünüyorum. Tüm bu çalışmalarla ulusal ve uluslararası çapta Kayseri'nin marka değerini artırmayı hedefliyoruz" dedi.