Kayseri Büyükşehir Belediyesi, Talas Bulvarı ile Âşık Veysel Bulvarı istikametindeki Kerkük Caddesi’nde asfalt yenileme çalışması yapacak. Ekipler tarafından gece saatlerinde yürütülecek çalışmalar kapsamında, araç sürücüleri alternatif güzergâhlar için uyarıldı.

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç’ın talimatları doğrultusunda yerel yönetim hizmetleri kapsamında kent genelinde yeni yolları ulaşıma açarak trafik sorunu oluşmadan önlem alan Büyükşehir Belediyesi, mevcut yollarda da altyapı ve asfalt yenileme çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

Büyükşehir Belediyesi’nden yapılan yazılı açıklamada, yol çalışmaları kapsamında, araç sürücülerine uyarılarda bulunuldu.

Açıklamada, “Büyükşehir Belediyemizce Talas Bulvarı ile Âşık Veysel Bulvarı istikametindeki Kerkük Caddesi’nde asfalt yenileme çalışması yapılacaktır. Çalışmalar sırasında trafik mümkün olduğunca kesintiye uğratılmayacak, zorunlu hallerde sürücüler alternatif güzergâhlara yönlendirilecektir. Bu güzergâhı kullanan sürücülerin çalışma yapılacak gün ve saatlerde alternatif güzergâhları tercih etmeleri tavsiye edilmektedir" denildi.

Çalışmanın yaklaşık 1 hafta sürmesi planlandığı belirtilen açıklamada, "Söz konusu yol, 5 Ağustos 2024 Pazartesi ve 12 Ağustos 2024 Pazartesi günleri arasında 21.00’de kapanacak, 06.00’da açılacak” ifadeleri kullanıldı.