Kayseri Büyükşehir Belediyesi, Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın katkılarıyla 17 şehirden 31 sanat dalının yer alacağı ve 31 sanatçının katılacağı Kayseri Altın Eller Geleneksel El Sanatları Festivali düzenleyecek.

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, günden güne hizmet ağını genişletmeye devam ediyor. Sosyal sorumluluk projeleri kapsamında Türk el sanatlarının gelişimine katkı sağlayan Büyükşehir Belediyesi, bu kapsamda Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın katkılarıyla çok anlamlı bir festival gerçekleştirecek.

Büyükşehir tarafından, 1-7 Ağustos günleri arasında Tarihi Kayseri Kalesi Kültür ve Sanat Merkezi’nde 17 şehirden 31 sanat dalının yer alacağı ve 31 sanatçının katılacağı ‘Kayseri Altın Eller Geleneksel El Sanatları Festivali’ düzenlenecek.

Sergiler, söyleşiler ve konserlerin yer alacağı festivalde birbirinden özel el emeği, göz nuru el sanatları Kayserililerin beğenisine sunulacak.