Büyükşehir Belediyesi yol ve asfalt çalışmalarının yanı sıra kaldırım ve çevre düzenleme çalışmalarına da hız kesmeden devam ediyor. Bu kapsamda Osman Kavuncu Caddesi’nde yapılacak olan yaya yolları ve çevre düzenlemesinin ihalesi yapıldı.
Büyükşehir Belediyesi, Osman Kavuncu Bulvarı üzerindeki 14. Cadde Kavşağı ile 2963. Cadde Kavşağı arasında yaya yolu ve çevre düzenlemesi yapacak. Konuyla ilgili yaklaşık maliyeti 562 bin TL olan ihale gerçekleştirildi.
İki firmanın katıldığı ihalede Cenikler İnşaat 458 bin TL, CTA İnşaat ise 532 bin TL’lik teklifler verdi. İhale, komisyon tarafından tekliflerin incelenmesinin ardından sonuçlanacak.