Kayseri Büyükşehir Belediyesi tarafından Erciyes Dağı Hisarcık Kapı Bölgesinde bulunan 3 adet Kayak Kiralama ve 3 adet Kafe-Restoran olmak üzere toplam 6 adet dükkân, ‘Açık Teklif Usulü’ ihale ile ayrı ayrı 3 yıllığına kiraya çıkarılacak.

Mülkiyeti Kayseri Büyükşehir Belediyesi’ne ait olan Erciyes Dağı Hisarcık Kapı Bölgesinde bulunan 3 adet Kayak Kiralama ve 3 adet Kafe-Restoran olmak üzere toplam 6 adet dükkân, ihale yolu ile kiraya çıkarılıyor. Dükkân ihalesinin tarihi 11 Ekim 2022 Salı günü saat 14.15 olarak belirlendi.

Büyükşehir Belediyesi Encümen Salonu’nda gerçekleşecek iki ihale için son müracaat, 11 Ekim 2022 Salı günü ihale saatinden evvel olarak kararlaştırılırken, ihaleye katılmak isteyen vatandaşlar da müracaatlarını Büyükşehir Belediyesi Gelir Şube Müdürlüğü'ne yapabilecek.

Detaylı bilgi için lütfen TIKLAYINIZ