Kayseri Büyükşehir Belediyesi tarafından, Erciyes Kayak Merkezindeki Tekir Kapı, Develi Kapı, Hisarcık Kapı, Hacılar Kapı bölgesinde bulunan 755 adet reklam aracının işletmecilik hakkı, ‘Kapalı Teklif Usulü’ ihale ile 3 yıllığına kiraya çıkarılacak.

Mülkiyeti Kayseri Büyükşehir Belediyesi’ne ait olan Erciyes Kayak Merkezindeki Tekir Kapı, Develi Kapı, Hisarcık Kapı, Hacılar Kapı bölgesinde bulunan 755 adet reklam aracının işletmecilik hakkı, ihale yolu ile kiraya çıkarılıyor. Reklam aracı işletmecilik hakkı ihalesinin tarihi 11 Ekim 2022 Salı günü saat 14.00 olarak belirlendi.

Büyükşehir Belediyesi Encümen Salonu’nda gerçekleşecek iki ihale için son müracaat, 11 Ekim 2022 Salı günü ihale saatinden evvel olarak kararlaştırılırken, ihaleye katılmak isteyen vatandaşlar da müracaatlarını Büyükşehir Belediyesi Kararlar Şube Müdürlüğü kalemine yapabilecek.

Detaylı bilgi için lütfen TIKLAYINIZ