Kayseri Büyükşehir Belediyesi tarafından, geçtiğimiz günlerde ihaleye çıkarılan Kocasinan İlçesi Güneşli Mahallesi’nde bulunan 62 adet konut alanı arsası satışı sonrası kalan 40 adet konut arsası alanının satışı “pazarlık usulü ihale” ile devam ediyor.

Mülkiyeti Büyükşehir Belediyesi’ne ait Kocasinan İlçesi Güneşli Mahallesi’nde bulunan 62 adet konut alanı arsası 18.04.2023 tarihinde düzenlenen ihale ile ayrı ayrı satışa çıkmıştı. Gerçekleşen ihalede 22 adet konut arsası satışı yapıldı. Büyükşehir Belediyesi’nin satışa sunduğu kalan 40 adet konut arsasının “pazarlık usulü ihale” ile satışı devam edecek.

“Pazarlık usulü ihale” 25 Nisan Salı saat 10.00’da Kadir Has Kongre Kültür ve Sanat Merkezi Salonu’nda gerçekleştirilecek.

İhaleye müracaatlar, 24 Nisan 2023 Pazartesi günü en geç saat 16.30’a kadar gerekli evraklar ile Büyükşehir Belediyesi Gelir Müdürlüğü’ne yapılacak.

İhalede satışı devam edecek olan 40 adet konut listesine kayseri.bel.tr internet adresi üzerinden ulaşılabilecek.

İhale Bilgisi İçin Tıklayınız