Kayseri Büyükşehir Belediyesi’ne ait Kocasinan ilçesi Erkilet Mahallesi’nde bulunan 4 adet arsa, yapılacak “Kapalı Teklif Usulü” ihale ile ayrı ayrı satılacak.

Kayseri Büyükşehir Belediyesi tarafından, Kocasinan ilçesi Erkilet Mahallesi’nde bulunan 4 adet konut arsası, ihale ile ayrı ayrı satılacak.

Mülkiyeti Büyükşehir Belediyesi’ne ait Kocasinan ilçesi Erkilet Mahallesi’nde bulunan 4 adet arsa (13662 ada 1 parsel, 13662 ada 2 parsel, 13663 ada 2 parsel, 13663 ada 3 parsel), 2886 sayılı Devlet İhale Kanunu hükümleri gereğince ihale ile ayrı ayrı satılacak.

23 Mayıs 2023 Salı günü saat 14.00’te Büyükşehir Belediyesi Encümen Salonu’nda gerçekleştirilecek ihaleye müracaatlar, gerekli evraklar ile Büyükşehir Belediyesi Encümen Başkanlığı’nın (İhale Komisyonu) sekretarya görevini yapan Kararlar Şube Müdürlüğü kalemine yapılırken, son başvuru ise ihale saatinden evvel olarak belirlendi.

İhale Detay Bilgisi için tıklayınız.