Kayseri Büyükşehir Belediyesi tarafından, Tekir Yaylası bölgesinde 375 metre kare zemin, 68 metre kare asma kat olmak üzere toplam 443 metre kare kapalı alanı bulunan 38 AD nolu dükkân ihale ile 10 yıllığına kiraya verilecek.

Mülkiyeti Kayseri Büyükşehir Belediyesi’ne ait olan Tekir Yaylası bölgesinde 375 metre kare zemin, 68 metre kare asma kat olmak üzere toplam 443 metre kare kapalı alanı bulunan 38 AD nolu dükkân ihale ile kiraya çıkartılıyor.

“Kapalı Teklif Usulü” ihale ile 10 yıllığına kiraya verilecek dükkânın ihale tarihi 13 Haziran Salı günü saat 14.00 olarak belirlendi.

Büyükşehir Belediyesi Encümen Salonu’nda gerçekleşecek iki ihale için son müracaat, 13 Haziran Salı 2023 ihale saatinden evvel olarak kararlaştırılırken, ihaleye katılmak isteyen vatandaşlar da müracaatlarını Büyükşehir Belediyesi Kararlar Şube Müdürlüğü kalemine yapabilecek.

İhale Bilgisi İçin Tıklayınız.