Kayseri Büyükşehir Belediyesi tarafından, Melikgazi ilçesi Erenköy Mahallesi 13835 ada 2 parseldeki Recep Tayyip Erdoğan Millet Bahçesi içerisinde bulunan 10 adet büfe, ihale ile 5 yıllığına ayrı ayrı kiraya verilecek.

Mülkiyeti Büyükşehir Belediyesi’ne ait Recep Tayyip Erdoğan Millet Bahçesi içerisindeki 10 adet büfe, 2886 Sayılı Devlet İhale Kanununun 45. maddesi gereğince yapılacak “Açık Teklif Usulü” ihale ile ayrı ayrı 5 yıllığına kiraya sunulacak.

5 yıllığına kiraya verilecek 10 adet büfenin ihale tarihi 11 Temmuz Salı saat 14.00 olarak belirlendi.

Büyükşehir Belediyesi Encümen Salonu’nda gerçekleşecek ihale için son müracaat, 11 Temmuz 2023 Salı günü ihale saatinden evvel olarak kararlaştırılırken, ihalelere katılmak isteyen vatandaşlar da müracaatlarını Büyükşehir Belediyesi Gelir Müdürlüğü'ne yapabilecek.

RECEP TAYYİP ERDOĞAN MİLLET BAHÇESİ İÇERİSİNDE BULUNAN 10 ADET BÜFE İHALE İLE KİRAYA VERİLECEKTİR.