Kayseri Büyükşehir Belediyesi tarafından, Kocasinan ilçesi Güneşli Mahallesi’nde bulunan 60 adet konut alanı arsası ihale ile satılacak.

Mülkiyeti Kayseri Büyükşehir Belediyesi’ne ait olan Kocasinan ilçesi Güneşli Mahallesi’nde bulunan 60 adet konut alanı arsası, “Açık Teklif Usulü” ihale ile ayrı ayrı satılacak.

Satılacak 60 adet konut (villa parseli) alanı arsasının ihalesi 16 Ağustos 2023 Çarşamba günü saat 10.00’da gerçekleştirilecek.

Kadir Has Kongre Kültür ve Sanat Merkezi Salonu’nda gerçekleşecek ihale için son müracaatın, 15 Ağustos 2023 Salı günü en geç saat 16:30’a kadar olduğu belirlenirken, ihaleye katılmak isteyen vatandaşlar da müracaatlarını Büyükşehir Belediyesi Gelir Müdürlüğü’ne yapabilecek.

KOCASİNAN İLÇESİ GÜNEŞLİ MAHALLESİNDE BULUNAN 60 ADET KONUT (VİLLA PARSELİ) ALANI ARSASI İHALE İLE SATILACAKTIR.