Kayseri Büyükşehir Belediyesi tarafından 34 adet konut alanı arsası, ihale ile satışa çıkarılacak.

Mülkiyeti Kayseri Büyükşehir Belediyesi’ne ait olan, Kocasinan ilçesi Güneşli Mahallesi'nde bulunan 34 adet konut alanı arsası (villa parseli), “Açık Teklif Usulü” ihale ile ayrı ayrı satılacak.

Satılacak konut alanı arsalarının ihale tarihi, 13 Ağustos 2024 Salı günü olarak belirlenirken, ihale ise saat 10.00’ da yapılacak.

Büyükşehir Belediyesi Meclis Salonu’nda gerçekleşecek ihale için son müracaat, 12 Ağustos 2024 Pazartesi günü en geç saat 16:30’a kadar olarak belirlenirken, ihaleye katılmak isteyen vatandaşlar müracaatlarını, Büyükşehir Belediyesi Gelir Müdürlüğü’ne (Kat:1 Oda No:118) yapabilecek.

KOCASİNAN İLÇESİ GÜNEŞLİ MAHALLESİNDE BULUNAN 34 ADET KONUT (VİLLA PARSELİ) ALANI ARSASI İHALE İLE SATILACAKTIR.