Kayseri Büyükşehir Belediyesi tarafından, Erciyes Dağı’ndaki Hisarcık bölgesinde bulunan 1 adet dükkân, ihale ile kiraya verilecek.

Mülkiyeti Kayseri Büyükşehir Belediyesi’ne ait olan Erciyes Dağı Hisarcık Kapı bölgesinde bulunan 90/E numaralı 1 adet dükkân “Açık Teklif Usulü İhale” ile 3 yıllığına kiraya verilecek.

Erciyes Dağı Hisarcık bölgesindeki 90/E numaralı 1 adet dükkânın kiraya verilmesi ihalesi 22 Ekim 2024 Salı günü saat 14.00’te gerçekleştirilecek.

Büyükşehir Belediyesi Encümen Salonu’nda yapılacak ihaleye son başvuru tarihi ihale saatinden evvel olarak belirlenirken, müracaatlar ise Büyükşehir Belediyesi Gelir Müdürlüğü’ne yapılacak.

ERCİYES DAĞI HİSARCIK KAPI BÖLGESİNDE BULUNAN 90/E NUMARALI DÜKKAN 3 YILLIĞINA KİRAYA VERİLECEKTİR