Kayseri Büyükşehir Belediyesi tarafından, Recep Tayyip Erdoğan Millet Bahçesi içerisinde bulunan ATV Parkuru Alanı ve Paintball Sahası Alanı ihale ile kiraya verilecek.

Recep Tayyip Erdoğan Millet Bahçesi içerisinde bulunan taşınmaz, ATV Parkuru Alanı 10 Ocak 2023 Salı günü saat 14.20’de “Kapalı Teklif Usulü” ihale ile 10 yıllığına kiraya verilecek.

Ayrıca, Recep Tayyip Erdoğan Millet Bahçesi içerisinde bulunan taşınmaz, Paintball Sahası Alanı da 10 Ocak 2023 Salı günü saat 14.30’da “Kapalı Teklif Usulü” ihale ile 10 yıllığına kiraya verilecek.

Ayrı ayrı yapılacak ihaleler, Büyükşehir Belediyesi Encümen Salonu’nda gerçekleştirilecek. Son müracaatlar, ihale saatinden evvel yapılabilecek.

Millet Bahçesi içerisinde bulunan taşınmaz, ATV Parkuru alanı ihalesi için lütfen TIKLAYINIZ
Millet Bahçesi içerisinde bulunan Paintball alanı ihalesi için lütfen TIKLAYINIZ