Kayseri Büyükşehir Belediyesi tarafından, Melikgazi ilçesi, Erciyes Mahallesi 8859 ada 17 parsel ve 8859 ada 18 parselde bulunan turizm tesis alanı (otel) arsaları, ihale ile ayrı ayrı satılacak.

Mülkiyeti Büyükşehir Belediyesi’ne ait Melikgazi ilçesi, Erciyes Mahallesi 8859 ada 17 parsel ve 8859 ada 18 parselde bulunan turizm tesis alanı (otel) arsaları, 2886 sayılı Devlet İhale Kanununun 37. maddesi gereğince yapılacak “Kapalı Teklif Usulü” ihale ile ayrı ayrı satılacak.

25 Nisan 2023 Salı günü saat 14.00’te Büyükşehir Belediyesi Encümen Salonu’nda gerçekleştirilecek ihaleye müracaatlar, gerekli evraklar ile Büyükşehir Belediyesi Encümen Başkanlığı’nın (İhale Komisyonu) sekretarya görevini yapan Kararlar Şube Müdürlüğü kalemine yapılırken, son başvuru ise ihale saatinden evvel olarak belirlendi.

İhale Detayı İçin Tıkalyınız..