Kayseri Büyükşehir Belediyesi tarafından, Erciyes Dağı Hisarcık Kapı bölgesinde bulunan 90/E nolu dükkân “Açık Teklif Usulü” ihale ile 3 yıllığına, Erciyes Dağı Tekir Yaylası bölgesinde bulunan 38/S nolu dükkan ise “Açık Teklif Usulü” ihale ile 10 yıllığına kiraya verilecek.
Mülkiyeti Kayseri Büyükşehir Belediyesi’ne ait Erciyes Dağı Hisarcık Kapı bölgesinde bulunan 90/E nolu dükkân ile Erciyes Dağı Tekir Yaylası bölgesinde bulunan 38/S nolu dükkân ihale ile kiraya çıkartılıyor. 

“Açık Teklif Usulü” ihale ile 3 yıllığına kiraya verilecek Erciyes Dağı Hisarcık Kapı bölgesinde bulunan 90/E nolu dükkânın ihale tarihi 20 Haziran Salı saat 14.10 olarak belirlenirken yine “Açık Teklif Usulü” ihale ile 10 yıllığına kiraya verilecek Erciyes Dağı Tekir Yaylası bölgesinde bulunan 38/S nolu dükkânın ihale tarihi 20 Haziran Salı saat 14.00 şeklinde planlandı.

Büyükşehir Belediyesi Encümen Salonu’nda gerçekleşecek iki ihale için son müracaat, 20 Haziran Salı 2023 ihale saatinden evvel olarak kararlaştırılırken, ihalelere katılmak isteyen vatandaşlar da müracaatlarını Büyükşehir Belediyesi Gelir Müdürlüğüne yapabilecek.

 

 


MÜLKİYETİ BELEDİYEMİZE AİT, ERCİYES DAĞI HİSARCIK KAPI BÖLGESİNDE BULUNAN, 90/E NOLU DÜKKAN İHALE İLE KİRAYA VERİLECEKTİR.
MÜLKİYETİ BELEDİYEMİZE AİT ERCİYES DAĞI TEKİR YAYLASI BÖLGESİNDE BULUNAN, 38/S NOLU DÜKKAN İHALE İLE KİRAYA VERİLECEKTİR.