Kayseri Büyükşehir Belediyesi tarafından Güneşli Mahallesi’ndeki 51 adet ‘konut alanı arsaları’ (villa parseli) ihale ile ayrı ayrı satışa çıkarılacak.

Mülkiyeti Kayseri Büyükşehir Belediyesi’ne ait olan, Kocasinan ilçesi Güneşli Mahallesi'nde bulunan 51 adet konut alanı arsası (villa parseli) "Açık Teklif Usulü" ihale ile ayrı ayrı satılacak.

Arsaların ihale tarihi 02 Temmuz 2024 Salı günü olarak belirlenirken, ihale ise saat 10.00’da yapılacak.

Büyükşehir Belediyesi Meclis Salonu’nda gerçekleşecek ihale için son müracaat, 01 Temmuz 2024 Pazartesi günü saat 16.30 olarak belirlenirken, ihaleye katılmak isteyen vatandaşlar müracaatlarını, Büyükşehir Belediyesi Gelir Şube Müdürlüğü’ne yapabilecek.

KOCASİNAN İLÇESİ GÜNEŞLİ MAHALLESİNDE BULUNAN 51 ADET KONUT (VİLLA PARSELİ) ALANI ARSASI İHALE İLE SATILACAKTIR.