Kayseri Büyükşehir Belediyesi tarafından şehrin muhtelif yerlerinde bulunan 4 adet ‘konut, ticaret nitelikli konut alanı arsaları’ ihale ile ayrı ayrı satışa çıkarılacak.

Mülkiyeti Kayseri Büyükşehir Belediyesi’ne ait olan, Melikgazi Gesi Mahallesi'nde 1 adet konut alanı arsası, Melikgazi Yıldırım Beyazıt Mahallesi'nde 1 adet ticaret nitelikli konut alanı arsası, Melikgazi Konaklar Mahallesi’nde 1 adet konut alanı arsası ve Melikgazi Germir Mahallesi'nde 1 adet konut alanı arsası olmak üzere 4 adet arsa ihale ile ayrı ayrı satılacak.

Arsaların ihale tarihi 25 Haziran 2024 Salı günü olarak belirlenirken, ihale ise saat 14.00’te yapılacak.

Büyükşehir Belediyesi Encümen Salonu’nda gerçekleşecek ihale için son müracaat, ihale saatinden evvel olarak belirlenirken, ihaleye katılmak isteyen vatandaşlar müracaatlarını, Encümen Başkanlığı’nın (İhale Komisyonu) sekreterya görevini yapan Kararlar Şube Müdürlüğü Kalemi'ne yapabilecek.

ŞEHRİN MUHTELİF YERLERİNDE BULUNAN 5 ADET ARSA KAPALI TEKLİF USULÜ İHALE İLE SATILACAKTIR.