Kayseri Büyükşehir Belediyesi konut ve konut + ticaret alanı arsaları ile ilgili ihaleye çıkıyor. Bu kapsamda mülkiyeti Büyükşehir Belediyesi’ne ait olan Erkilet Mahallesi’nde bulunan olan 24 adet konut alanı ve 4 adet Konut+Ticaret alanı arsası olmak üzere, toplam 28 adet arsa kapalı teklif usulü ile ihaleye çıkacak. Büyükşehir Belediyesi Erkilet Mahallesi’nde bulunan 24 adet konut alanı ve 4 adet Konut+Ticaret alanı arsası için ihale gerçekleştiriyor. Bu kapsamda ihaleler, 30 Mart Salı günü saat:14.00’te kapalı teklif usulüyle yapılacak. Yatırımcıların, ihale tarihinden önce başvurularını tamamlamaları gerekiyor.

İhale detayı için lütfen TIKLAYINIZ.