Büyükşehir Belediyesi Kocasinan Bulvarı üzerinde yapacağı asfaltlama çalışmaları öncesi sürücüleri uyardı. Trafiğin fazla etkilenmemesi için asfaltlama çalışmaları gece yapılacak. Belirtilen saatlerde alternatif yolların kullanılması istendi.
Büyükşehir Belediyesi bu gece saat 21.30’dan yarın sabah 08.00’e kadar Kocasinan Bulvarı’nın Erkilet Bulvarı kesişimi ile Hastane Caddesi Kavşağı arasında asfaltlama çalışması yapacak. Asfaltlama çalışması bulvarın yan yolunda yapılacak ve İstasyon ile Hastane Caddesi Kavşaklarını üstten geçen yolda trafik akışı devam edecek. Karayolları Kavşağı istikametinde yapılacak olan asfalt çalışmasının yapılacağı saatler arasında sürücülerden alternatif güzergahları kullanmaları istendi.