Büyükşehir Belediyesi Erkilet Mahallesi’nde iki ayrı akaryakıt ve servis istasyonu arsasını ihaleyle satışa sunacak. İhale Büyükşehir Belediyesi Encümeni huzurunda 2 Ocak Çarşamba günü gerçekleştirilecek.
Büyükşehir Belediyesi yatırımcılar için yeni bir fırsat daha sunuyor. 2 Ocak Çarşamba günü saat 14.10’da yapılacak olan ihaleyle Erkilet Mahallesi’ndeki iki ayrı akaryakıt ve servis istasyonu arsasının satışı yapılacak.
Her biri yaklaşık 3 bin metrekare olan arsaların muhammen bedelleri 15 milyon TL olarak belirlendi. İhalelere katılmak isteyenler en geç ihalenin yapılacağı 2 Ocak Çarşamba günü saat 13.30’a kadar başvurularını yapabilecekler.