Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, 29 Nisan -17 Mayıs tarihleri arasındaki tam kapanma döneminde Kayserililerin hayatını kolaylaştırmak için yine sahada olacaklarını ifade etti.

Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, 29 Nisan -17 Mayıs tarihleri arasındaki tam kapanma döneminde Kayserililerin hayatını kolaylaştırmak için yine sahada olacaklarını ifade etti. Başkan Büyükkılıç, “Vatandaşlarımızın istek ve taleplerinin alındığı ALO 153 hattımız, Zabıta Daire Başkanlığımızın ekipleri, Fen İşleri, Sosyal Hizmetler, Ulaşım, İtfaiye gibi birimlerimiz kentte hizmetlerin aksamaması için çalışmalarını sürdürecek” dedi.Kayseri Büyükşehir Belediyesi, 29 Nisan -17 Mayıs tarihleri arasında olacak tam kapanma döneminde hizmetlerin aksamaması için gerekli tüm tedbirleri ve önlemleri aldı. Bu kapsamda 7/24 sahada görev yapan Zabıta Daire Başkanlığı ekipleri başta olmak üzere Büyükşehir’in ekipleri, vatandaşların istek, talep ve şikâyetlerini işleme alarak, 24 saat çalışan Alo 153 Çağrı Merkezi, Fen İşleri ve Sosyal Hizmetler gibi birimleri, şehirde hizmet vermeye devam edecek.

TOPLUM SAĞLIĞI İÇİN KURALLARA MUTLAKA UYALIM

Ayrıca tam kapanmada ulaşım hizmetlerinin devam edeceğini kaydeden Başkan Büyükkılıç, “Çalışan vatandaşlarımız için şehir içi toplu ulaşım araçlarımızla hizmetlerimizi de sürdüreceğiz. Vatandaşlarımız ulaşım seferleriyle ilgili en güncel bilgileri Alo 153 hattımızı arayarak ulaşabilirler. Bu süreçte belediye hizmetlerinin aksamadan devam etmesini sağlamak amacıyla mesai arkadaşlarımızla birlikte vatandaşlarımızın yanında olmaya azami gayret göstereceğiz. Biraz daha sabırla bu zamanları daha kolay atlatacağız. Tüm bunların üstesinden birlikte geleceğiz. Bunun için öncelikle tüm kurallara uymanızı, tedbir ve önlemler kapsamında hareket etmenizi rica ediyorum. Önce ailemiz, sonra toplum sağlığı için kurallara mutlaka uyalım” diye konuştu.