Büyükşehir Belediyesi Ekim ayı kültür sanat etkinlikleri kapsamında en sevilen kahramanları çocuklarla buluşturdu.

Bugs Bunny, Taş Devri gibi sevilen çizgi film kahramanlarının yer aldığı çocuk tiyatrolarının ardından bu kez de Garfield sahnelendi.

Büyükşehir Belediyesi kültür sanat etkinlikleri Garfield adlı çocuk tiyatrosu ile devam etti. Şehir Tiyatrosu'nda sahnelenen oyunu çok sayıda çocuk ilgiyle izledi.

Büyükşehir Belediyesi'nin çocuklara Ekim ayı armağanlarından olan Garfield sadece eğlendirmekle kalmadı, eğitici bir görev de üstlendi. Oyunun kahramanları tarafından çocuklara trafik eğitimi eğlenceli bir şekilde verildi.