Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik'e hayırlı olsun ziyaretleri sürüyor. Başkan Çelik bugün de çeşitli sivil toplum kuruluşları, dernek ve oda temsilcileri ve görüşerek tebrikleri kabul etti

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik'e hayırlı olsun ziyaretleri sürüyor. Başkan Çelik bugün de çeşitli sivil toplum kuruluşları, dernek ve oda temsilcileri ve görüşerek tebrikleri kabul etti.

Gümrük Müdürü Seyfettin İnceoğlu, Kayseri Ticaret Odası 9. Komite, Oto Sanatkarlar Odası Başkanı Şeyhi Odakır, Peyzaj Mimarları Odası Kayseri İl Temsilcisi Başak Güleser, Hunat Altgeçidi esnafları, Türkiye Gençlik Vakfı Kayseri Şube Başkanı Ahmet Hidayet Kiraz, Mühendisler Grubu, Lokantacılar ve Pastacılar Odası Başkanı Hayrettin Köse, Şefkat Sosyal Yardımlaşma Derneği Başkanı Emir Hakan Ekinci, Yeraltı Çarşısı Derneği Başkanı Salih Gülay, Erciyes Kar Kaplanları ve Herkes İçin Spor Federasyonu İl Temsilcisi Davut Güleç, KİMDER Başkanı Ali Şahan, Jeoloji Mühendisleri Odası Kayseri İl Temsilcisi Bülent Üzeltürk, Kayseri YHT Ekibi ve KAYİMDER-YÖRTÜRK heyetini kabul eden Başkan Çelik, yalnızca Çarşamba günleri yapmayı planladıkları 'hayırlı olsun' ziyaretlerini gelen yoğun talep üzerine bugün de gerçekleştirdiklerini söyledi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, bugün ayrıca İller Bankası Genel Müdürü Mehmet Turgut Dedeoğlu'nu ağırladı.

Bir dönem İller Bankası Genel Müdürlüğü de yapan KCTEAŞ Genel Müdürü Hidayet Atasoy ile birlikte belediyeye gelen ve Başkan Çelik'e hayırlı olsun diyen Genel Müdür Dedeoğlu, Kayseri'de ortaya konulan örnek belediyecilik hizmetlerinin devam edeceğine dair duyduğu inancı dile getirdi.