Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, oldukça yoğun geçen belediye işlerine rağmen fırsat yaratıyor ve sık sık vatandaşlarla bir arada olmaya özen gösteriyor

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, oldukça yoğun geçen belediye işlerine rağmen fırsat yaratıyor ve sık sık vatandaşlarla bir arada olmaya özen gösteriyor. Başkan Çelik, bu kez Çınaraltı Çay Bahçesi'nde vatandaşlarla çay içerek sohbet etti.

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, iki ayrı program arasında önce çiçekçiler sokağını ardından da Meydan Parkı'ndaki çay bahçesini ziyaret etti. Çiçekçiler Sokağı'ndaki çiçekçiler ve vatandaşlarla sohbet eden Başkan Çelik, fotoğraf çektirmek isteyen vatandaşların da isteklerini kırmadı.

Başkan Mustafa Çelik daha sonra Meydan Parkı içindeki Çınaraltı Çay Bahçesi'ni ziyaret etti. Masaları tek tek gezen Başkan Çelik, vatandaşların hatırını sordu. Başkan Çelik, çay bahçesindeki vatandaşlara çiçek de takdim etti.

Bir süre çay bahçesinde oturan ve vatandaşlarla çay içen Başkan Çelik, sohbet etti ve vatandaşların Kayseri ile ilgili düşüncelerini aldı.