Büyükşehir Belediyesi kültür sanat faaliyetleri çeşitli etkinliklerle devam ediyor. Şehir Tiyatrosu'nda Cengiz Özek Gölge Tiyatrosu tarafından birbirinden güzel oyunlar sahnelendi.

Büyükşehir Belediyesi Kasım ayı kültür sanat faaliyetleri kapsamında Cengiz Özek Gölge Tiyatrosu Kayseri'ye geldi. Şehir Tiyatrosu'ndaki gösteri öncesi izleyicilere illüzyon gösterileri sunuldu. Özellikle çocuklardan büyük alkış alan illüzyon gösterilerinin ardından sahneye çıkan Cengiz Özek sahnelediği Hacivat-Karagöz gösterisiyle büyük beğeni topladı.