Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Kurşunlu Camii'nde kıldığı Cuma namazı sonrası vatandaşlarla sohbet etti

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Kurşunlu Camii'nde kıldığı Cuma namazı sonrası vatandaşlarla sohbet etti. Başkan Çelik, Kayseri Milletvekili Mehmet Özhaseki ile birlikte Cuma namazının ardından vatandaşlara lokum ve ayran ikramında bulundu.

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, bu hafta Cuma namazında Kurşunlu Camii'ndeydi. Başkan Çelik, namaz sonrası cemaatle selamlaşarak bir süre sohbet etti. Vatandaşlara "Hayırlı Cumalar" temennisinde bulunan Başkan Mustafa Çelik, burada Kayseri Milletvekili Mehmet Özhaseki ve Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayraktar ile bir araya geldi. Meydan Parkı önüne geçen Başkan Çelik, Kayseri Milletvekili Özhaseki ve Başkan Çolakbayraktar AK Parti Kadın Kolları tarafından yapılan lokum dağıtımına katılarak vatandaşlara lokum ikram etti.

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Kayseri Milletvekili Mehmet Özhaseki ve Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayraktar ile birlikte Cumhuriyet Meydanı'ndaki Yeşilay Kayseri Şubesi'nin standını da ziyaret etti. Burada da Yeşilay Şube Başkanı Mehmet Adıgüzel ile birlikte "Bağımlılıklarınızdan Kurtulun, Alkol Değil Milli İçeceğimiz Olan Ayran İçin" kampanyası doğrultusunda ayran dağıtımı yapıldı.