Erciyes Üniversitesi Beden Eğitimi Spor Yüksek Okulu Spor yöneticiliği 2. Sınıf öğrencileri "Spor Tesisleri Planlama ve İşletmesi" dersi kapsamında Kayseri Büyükşehir Belediyesi tesislerini gezerek bilgi aldı.

Erciyes Üniversitesi Beden Eğitimi Spor Yüksek Okulu'nda 70 kişilik öğrenci grubu Kadir Has Spor ve Kongre Merkezi, Fuar Sağlıklı Yaşam Merkezi ve Kültür Sanat Merkezi'ni gezdi. Öğrencilere Spor A.Ş. yetkilileri tarafından tesislerin fiziki durumu ve işletmesi hakkında bilgiler verildi.

Kadir Has Kongre ve Spor Merkezi Lifos Salonu'nda yapılan toplantıda ayrıca Spor A.Ş. yetkilileri, Spor Yöneticiliği öğrencilerinin sektörle ilgili merak ettikleri konulara ilişkin sorularını cevapladılar.