Büyükşehir Belediyesi'nde görev yapan personele yönelik olarak 'Engelsiz Kamu, Engelsiz Hizmet' konulu hizmet içi eğitim semineri düzenlendi.

Büyükşehir Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Daire Başkanlığı tarafından Meclis Salonu'nda düzenlenen seminerde ERÜ Öğretim Üyesi Doç. Dr. Vesile Şenol tarafından 'Engellilik Kavramı, Engelli Gruplar ve Engelli İstatistikleri' konusunda bilgiler verilirken Kadircan Gökalp de engelli bir birey olarak 'Hayat Hikayesi ve Engellilerin Toplumdan Beklentileri'ni anlattı.

Seminerde ayrıca Eğitimci Ülkü Duman tarafından da 'İyilik Yap, Şükret, Stresi Yen' konulu bir sunum yapıldı.