Saadet Partisi İl Başkanı Mahmut Arıkan ve il yönetim kurulu üyeleri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik'i ziyaret etti

Saadet Partisi İl Başkanı Mahmut Arıkan ve il yönetim kurulu üyeleri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik'i ziyaret etti. Başkan Çelik, ziyarette Necmettin Erbakan'ın isminin Kayseri'de yaşatılacağını açıkladı.

Saadet Partisi İl Başkanı Mahmut Arıkan, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik'i ziyaretinde Kayseri'de bir caddeye Necmettin Erbakan isminin verilmesini istedi. Erbakan Hoca'nın sadece bir camianın hocası olmadığını, Türkiye'nin hocası olduğunu ifade eden Arıkan, bu konuda Başkan Çelik'ten destek beklediklerini söyledi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik de Necmettin Erbakan'ın uluslararası bir insan olduğunu ifade ederek, "Tüm ümmete mal olmuş bir insan. Yetiştirdiği siyasiler, iş adamları, bilim adamları tüm dünyada söz sahibi olacak işler yapıyorlar. Dolayısıyla hepimizin yetişmesinde emeği olan büyük bir değerin ismini önemli bir yerde yaşatmak bizim için bir borç. Bizim de aklımızda olan bir konuydu. İnşallah önümüzdeki günlerde O'na yakışacak bir yerde ismini yaşatalım" dedi.

Ziyarette ayrıca, Saadet Partisi İl Başkanı Arıkan, Başkan Mustafa Çelik'e Necmettin Erbakan'ın kitaplarını hediye etti.