Erciyesspor Kulüp Başkanı Ziya Eren ve yönetim kurulu üyeleri, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik'e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu

Erciyesspor Kulüp Başkanı Ziya Eren ve yönetim kurulu üyeleri, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik'e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Başkan Çelik'i tebrik ederek yeni görevinde başarılar dileyen Erciyesspor Başkanı Eren, "Hayırlı olsun, tebrik ediyoruz. Memleketimiz için, ülkemiz için hayırlı gelişmelere vesile olmasını temenni ediyoruz" dedi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik de ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "İyi niyet temennileriniz için teşekkür ediyorum. Dua edin, iyi işler yapalım. Bizden önceki koşuşturma, çalıştırma kültürünü devam ettirelim. Burada hiç oturan bir başkan olmamış" diye konuştu.

ERCİYESSPOR, ZOR GÜNLERİ ATLATACAK

Başkan Çelik, konuşmasında şehirlerin marka değerinin oluşmasında ve gelişmesinde spor kulüplerinin büyük katkısı olduğuna vurgu yaparak, "Şehirlerin marka değerini yükseltmek bu tür sportif faaliyetlerle oluyor. Her yerde övünerek söylüyoruz, inşallah Kayserispor da çıktığında Süper Lig'te iki takımı olan tek Anadolu şehri olacağız diye. İşte bunlar şehrin imajını yükseltiyor, marka değerini artırıyor. Bunlar yükselince otomatik olarak şehrin diğer sektörlerinin, sanayisinin, ticaretinin işadamının ürettiği ürünün değeri yükseliyor. Biz zaman zaman amatör spora destek olacağız diyoruz ama amatör spora teşvik de bu takımlarımızın başarısıyla doğru orantılı. Kayserispor ve Erciyesspor iyi olursa, spora ilgi de o oranda artıyor. Erciyespor'un ligde kalıcı olacağına da inanıyorum. Bu konuda en küçük bir şüphem yok. Tüm taraftarları da Cumartesi günü oynanacak Çayrur Rizespor maçına davet ediyorum" dedi.

Ziyarette günün anısına Kulüp Başkanı Eren tarafından Başkan Çelik'e üzerinde adı yazılı olan 38 numaralı Erciyesspor forması hediye edildi.

TRAMVAY ÜCRETSİZ

Öte yandan Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Cumartesi günü maça gidecek taraftarlara jest yaparak 12.00-16.00 saatleri arasında tramvayın ücretsiz hizmet vereceğini söyledi.