Kayseri Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Metin Kösedağ, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik'e 'hayırlı olsun' ziyaretinde bulundu.
Başkan Vekili Doğan Havur ile birlikte Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik'i makamında ziyaret eden Kösedağ, başarılı çalışmalar temennisinde bulundu.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Çelik de, Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı tüm ilçelere hizmet götürmeye gayret edeceklerini ifade ederek, "Kocasinan Belediyesi'nden sonra nöbeti burada devraldık. Haseki Başkanımın bıraktığı yerden hem şehir merkezini hem de ilçe ve mahallelerini daha iyi yerlere götürmek için gayret göstermeye devam edeceğiz" diye konuştu.