Kayseri Büyükşehir Belediyesi Spor A.Ş. geleceğin sporcularını yetiştiriyor

Kayseri Büyükşehir Belediyesi Spor A.Ş. geleceğin sporcularını yetiştiriyor. Spor okullarının yaz dönemi kurslarına katılan yaklaşık 10 bin öğrenci içerisinden seçilecek yetenekli sporcular Spor A.Ş. Gençlik ve Spor Kulübünün bünyesine katılacak.

Büyükşehir Belediyesi Spor A.Ş. spor okulları 17 branşta devam ediyor. Yaz kurslarına katılan öğrencilere spor alt yapısına yönelik bilgilerin yanı sıra spor bilgisi ve seçtikleri spor branşlarına dair oyun kuralları, spor ahlakı, beslenme, uyku düzeni, takım ruhu gibi profesyonel sporcu olma yolunda da eğitim veriliyor. Spor A.Ş. spor okullarındaki gelecek vaat eden sporcular branşlarına ve yaş gruplarına göre Spor A.Ş. Gençlik ve Spor Kulübü'nün bünyesine katılarak milli sporcu olma yolunda ilerleyecekler.

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Büyükşehir Belediyesi Spor A.Ş. Genel Müdürü Hüseyin İşlertaş "Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızı milli sporcu olmanın ötesinde vatanına milletine bağlı güzel ahlaklı sporcular haline getirmek için elimizden gelen her şeyi yapmaktayız. Geleceğin sporcularını yetiştirmek üzere bütün vatandaşlarımızın çocuklarını spor okullarına göndermelerini bekliyoruz" dedi.