Kayseri'deki toplu ulaşımda hizmet veren ikisi belediye ikisi halk otobüslerinde çalışan dört şoföre yolculara yaklaşımları, özürlü ve yaşlı yolculara yardımcı olmaları nedeniyle ödül verildi

Kayseri'deki toplu ulaşımda hizmet veren ikisi belediye ikisi halk otobüslerinde çalışan dört şoföre yolculara yaklaşımları, özürlü ve yaşlı yolculara yardımcı olmaları nedeniyle ödül verildi. Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ahmet Darendelioğlu, şikayetleri azaltmak, takdirleri artırmak için çalıştıklarını söyledi.

Kayseri Büyükşehir Belediyesi Otobüs İşletme Şube Müdürlüğü'nde, yolcuların takdir ettiği dört otobüs şoförü ödüllendirildi. Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ahmet Darendelioğlu, toplu ulaşımda her gün 400 bine yakın insana hizmet verildiğini söyledi. Otobüs işletmesinin çok başarılı çalıştığını; ancak bazı şikayetlerin de olabildiğini ifade eden Darendelioğlu bu şikayetleri en aza indirmek için yoğun bir şekilde çalıştıklarını kaydetti. Darendelioğlu, otobüs işletmesinin gülen yüzü olan şoförleri tebrik etti.

Daha sonra Genel Sekreter Yardımcısı Ahmet Darendelioğlu, Kayseri Otobüsçüler Esnafı Odası Başkanı Ahmet Erkan ve diğer yetkililerce Belediye Otobüs Şoförleri Mustafa Yasin Okur ve Salih Çakır ile Halk Otobüsü Şoförleri Yılmaz Karakaya ve Hayati Ekici'ye yolculara yaklaşımları ve yardımları nedeniyle ödülleri verildi.