Huzur Çınarı bir ilki daha gerçekleştirdi

Kayseri Büyükşehir Belediyesi Eğitim Faaliyetleri (BEF) bünyesinde hizmet veren Huzur Çınarı Aile Danışmanlık ve Rehberlik Merkezi daha sağlıklı bir toplum için gerçekleştirdiği çalışmalara bir yenisini daha ekledi. Farklı projelerle güçlü aile yapısına katkıda bulunan Huzur Çınarı, bir ilki gerçekleştirerek Hamilelik Okulu açtı.

Büyükşehir Belediyesi bünyesinde önemli çalışmalara imza atan Huzur Çınarı Aile Danışmanlık ve Rehberlik Merkezi, "Hamilelik Okulu" projesi ile eğitimi anne karnında başlattı. Ayda bir yapılacak olan Hamilelik Okulu'nda anne rahmine düşen ceninden itibaren, fiziksel ve duygusal değişimin yarattığı psikolojik süreçler ve bu süreçte karşılaşılabilen kaygılar ve çözüm yolları ile ilgili bilgiler verilecek.

Kadir Has Spor ve Kongre Merkezi Lifos Salonu'nda başlayan eğitime daha sağlıklı bir hamilelik dönemi geçirmek isteyen 150 hanım katıldı. Katılımcılara Uzman Sosyolog-Aile Danışmanı Nuriye Tutucu ile Aile Danışmanı Gönül Nart tarafından bilgiler verildi.