Her hafta Büyükşehir Belediyesi'nin bir birimini ziyaret ederek personelle bir araya gelen Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, bu hafta Ulaşım A.Ş.'yi ziyaret etti

Her hafta Büyükşehir Belediyesi'nin bir birimini ziyaret ederek personelle bir araya gelen Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, bu hafta Ulaşım A.Ş.'yi ziyaret etti. Raylı sistemin Kayseri'de çok başarılı çalıştığını ifade eden Başkan Çelik, hizmet içi eğitimlerle hizmetin kalitesini her alanda artıracaklarını belirtti.

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Ulaşım A.Ş.'de yöneticiler ve çalışanlarca karşılandı. Öğle yemeğini Ulaşım A.Ş. personeli ile birlikte yiyen Başkan Çelik, kısa bir konuşma yaparak raylı sistemin Kayseri'de çok kaliteli bir hizmet verdiğini belirtti ve personele teşekkür etti. Başkan Çelik, hizmet içi eğitimlerle her alanda kaliteyi yükseltmeye devam edeceklerini kaydetti.

Başkan Mustafa Çelik daha sonra bürokratlar ve Ulaşım A.Ş. yöneticileriyle bir toplantı yaptı. Toplantıda Ulaşım A.Ş. Genel Müdürü Feyzullah Gündoğdu, raylı sistemin Kayseri'deki performansı, ulaşımdaki rolü ve yeni hat çalışmalarına ilişkin brifing verdi.