Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, kent merkezindeki mahalleler ya da ilçeleri ziyaret ederek halkla bir araya geliyor

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, kent merkezindeki mahalleler ya da ilçeleri ziyaret ederek halkla bir araya geliyor. Kayseri'ye hizmet ederken bu şehirde yaşayanların görüşlerine büyük önem ve bu nedenle fırsat buldukça halkı dinleyen Başkan Çelik, bu kez Talas'ın Gürpınar Mahallesi'ni ziyaret etti.

Her hafta Büyükşehir Belediyesi'nin bir birimini ziyaret ederek personelle bir araya gelen Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, bu hafta Gürpınar'daki Konkasör Tesisleri'ne gitti. Tesislerde yaptığı incelemelerin ardından Gürpınar Mahallesi'ni ziyaret eden Başkan Çelik, bir kahvehaneye girerek mahalle sakinleriyle görüştü. Gürpınar Mahallesi Muhtarı ve vatandaşlarla çay içerek sohbet eden Başkan Çelik, mahalle sakinlerinin belediye hizmetleriyle ilgili görüşlerini aldı. Başkan Çelik, mahalledeki tarımsal üretimle ilgili de sorular sordu.

Büyükşehir Belediye Başkanı Çelik, vatandaşlarla bir süre sohbet ettikten sonra mahalledeki bazı bölgeleri Gürpınar Muhtarı ile gezerek incelemelerde bulundu.