Başkan Büyükkılıç, UKOME toplantısına katıldı.
Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Ulaşım Koordinasyon Merkezi (UKOME) toplantısına katıldı. Başkan Büyükkılıç, yanlış bir kararın vereceği hasarın vicdanen izah edilemeyeceğini vurgulayarak, her işin ve herkesin önemsenmesi gerektiğini kaydetti.
Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ahmet Darendelioğlu başkanlığında yapılan ve Büyükşehir Belediye Başkanlarının pek katılmadığı UKOME Toplantısına sürpriz bir şekilde Başkan Memduh Büyükkılıç da katıldı. Toplantının başında alınacak kararların şehrimize hayırlı olması temennisinde bulunan Başkan Büyükkılıç, “Amacımız şehrin trafik düzenini daha iyi hale getirmek ve insanların konforunu artırmak. Alınacak bazı kararlar, alışkanlıklarını sürdürmek isteyen vatandaşlarımızın hoşuna gitmeyebilir; ancak burada ortak aklın ürünü bir çalışma yapılıyor. İstişare eden pişman olmaz. İstişare edilerek alınan kararlar isabetli ve sağlıklı olacaktır” dedi.
Konuşmasında hiçbir işin angarya olarak görülmemesi gerektiğini vurgulayan Başkan Memduh Büyükkılıç, yanlış bir karardan dolayı oluşabilecek hasarın vicdanen izah edilemeyeceğini belirtti. Her işin önemli olduğunu ifade eden Başkan Büyükkılıç, “O açıdan herkes konusunu sahiplensin ve önemsesin. Her işi ve herkesi önemsemeliyiz. Bu anlamda yapacağınız çalışmaları çok değerli buluyor ve UKOME üyelerimize kolaylıklar diliyorum” diye konuştu.