Büyükşehir Belediyesi Hisarcık Yolu'nun 3 kilometrelik kısmında asfalt yenileme çalışması başlattı. Yıpranan asfaltla birlikte alt yapıda da yenileme yapılacak.

Büyükşehir Belediyesi asfalt sezonunun başlamasıyla birlikte şehrin pek çok noktasında yol yenileme çalışmalarına başladı. Bir taraftan açılan yeni yollar asfaltlanırken bir taraftan da yıpranan yollarda yenileme yapılıyor. Bu çerçevede Hisarcık Yolu'nun 3 kilometrelik kısmında da çalışma başlatıldı.

Büyükşehir Belediyesi ekipleri, Hisarcık Yolu'nun Kartal Kavşağı ile Meteoroloji Bölge Müdürlüğü önüne kadar olan 3 kilometrelik kısmında yenileme yapacak. Hisarcık'a gidiş yönünde yapılacak çalışmalar kapsamında altyapıda da yenileme gerçekleştirilecek. KASKİ söz konusu yolda su hattını değiştirirken Fen İşleri ekipleri de yolun temel malzemesini yenileyecek. Yol, en kısa zamanda bitirilerek ulaşıma açılacak.