Kayseri Büyükşehir Belediyesi Eğitim Faaliyetleri (BEF) bünyesinde hizmet veren Huzur Çınarı Aile Danışmanlık ve Rehberlik Merkezi "Sağlıklı Kadın Sağlıklı Aile" sloganıyla yürüttüğü "Huzur Çınarı Sağlık Günleri" projesi kapsamında "Çocuklarda Lösemi Belirtileri ve Yapılması Gerekenler" konulu seminer gerçekleştirdi

Kayseri Büyükşehir Belediyesi Eğitim Faaliyetleri (BEF) bünyesinde hizmet veren Huzur Çınarı Aile Danışmanlık ve Rehberlik Merkezi "Sağlıklı Kadın Sağlıklı Aile" sloganıyla yürüttüğü "Huzur Çınarı Sağlık Günleri" projesi kapsamında "Çocuklarda Lösemi Belirtileri ve Yapılması Gerekenler" konulu seminer gerçekleştirdi.

Huzur Çınarı tarafından Kış aylarında başlatılan ve çeşitli sağlık konularında bilgiler sunan uzmanlar ile Kayseri'de yaşayan kadınlarını buluşturan "Sağlık Günleri" bilgilendirme programları kapsamında bugüne kadar yaklaşık 1.450 kadına ulaşıldı.

Mayıs ayında da Lösemili Çocuklar Haftası nedeniyle "Çocuklarda Lösemi Belirtileri ve Yapılması Gerekenler" konulu seminer gerçekleştirildi. Seminere konuşmacı olarak katılan Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Dr. Serap Ceran Çağıl, löseminin belirtileri ve tedavi yöntemleri hakkında bilgiler verdi. Çağıl, çocuklardaki kan değerlerinde görülen değişikliklerin dikkate alınarak takip edilmesi gerektiğini vurguladı.