Kayseri Büyükşehir Belediyesi Eğitim Faaliyetleri (BEF) bünyesinde faaliyet gösteren Huzur Çınarı aile içi iletişimin daha sağlıklı olabilmesine yönelik çalışmalarını sürdürüyor

Kayseri Büyükşehir Belediyesi Eğitim Faaliyetleri (BEF) bünyesinde faaliyet gösteren Huzur Çınarı aile içi iletişimin daha sağlıklı olabilmesine yönelik çalışmalarını sürdürüyor. Huzur Çınarı Aile Danışmanlık Merkezi, Genç KAYMEK öğrencilerinin ailelerine eğitim verdi.

Huzur Çınarı Aile Danışmanlık Merkezi "Çocuklarda Görülen Davranış Bozuklukları" konulu bir seminer gerçekleştirdi. Genç KAYMEK'te eğitim gören çocukların annelerine yönelik düzenlenen seminer; TOKİ, Argıncık, Sancaktepe, Yeşil Mahalle, Mithatpaşa ve Erciyes Genç KAYMEK merkezlerinde yapıldı.

Çocukların davranış bozukluklarını önleme ve sosyal-kültürel anlamda becerilerinin gelişmesine katkı sağlama amacıyla yapılan Huzur Çınarı aile seminerlerinde toplam 500 anneye eğitim verildi. Seminere katılan uzman aile danışmanları çocukların davranışlarını ya da davranış bozukluklarını iyi kavrayan anne ve babaların çocukları olumlu yönde etkilediğini ve bunun da çocukları daha başarılı kıldığını belirttiler.