Başkan Çelik KAYMEK sergisi sırasında bir çiftin nikahını kıydı

KAYMEK'in Geleneksel Sergisi sırasında Huzur Çınarı standında nikah kıyıldı. Hülya-Muhammed çiftinin nikahını kıyan Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, genç çifte bazı tavsiyelerde de bulundu.

Ailelerin daha mutlu ve huzurlu olması için pek çok çalışma yapan Büyükşehir Belediyesi bünyesindeki Huzur Çınarı'nın KAYMEK sergisindeki standı sürpriz bir nikaha sahne oldu. Huzur Çınarı'nın hazırlamış olduğu nikah masasında bulunan Hülya ve Muhammed çiftinin nikahını Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik kıydı. Nikah şahitliklerini ise Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar ile AK Parti Milletvekili Adayı Hülya Nergis yaptı.

Nikah sırasında genç çifte tavsiyelerde bulunan Başkan Çelik, atalarımızın "Sinirliyken yazılan mektubu ertesi gün postalayın" sözünü hatırlattı ve sinirli iken hayatları hakkında karar almamalarını istedi. Her iki tarafın anne babalarına saygıda kusur edilmemesi tavsiyesinde de bulunan Başkan Çelik, "Büyüklerin duası evin bereketini artırır" diye konuştu. Başkan Çelik daha sonra Hülya-Muhammed çiftinin nikahını kıydı ve bir ömür boyu mutluluk temennisinde bulundu. Nikah sonrası genç çifte Kocasinan Belediyesi'nin nikah seti ile KAYMEK kursiyerleri tarafından yapılan ve üzerinde fedakarlık yazısı bulunan tablo hediye edildi. Nikah cüzdanını erkeğe veren Başkan Mustafa Çelik, Muhammed Yürümez'den cüzdanı ilk nikah hediyesi olarak eşine takdim etmesini istedi. Nikahta Başkan Mustafa Çelik'in eşi İkbal Çelik de genç çifte altın taktı.