AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Özhaseki, Büyükşehir’in bir ağabey konumunda şehrin tüm projelerine sahip çıktığını söyledi.
Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki’nin yatırımlarla ilgili yaptığı toplantıya katıldı. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Özhaseki, Kayseri’de belediyeler arasındaki uyuma dikkat çekerek bu muhabbetin Türkiye’nin bir başka şehrinde görülemeyeceğini söyledi ve Büyükşehir Belediyesi'nin bir ağabey konumunda tüm projelere sahip çıktığını kaydetti. 
İlçe belediyeleri tarafından yapılacak olan yatırımların ayrı ayrı değerlendirildiği iftardan sahura kadar devam eden yatırım toplantılarının ilki Melikgazi Belediyesi’nde yapıldı. Toplantıya AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki ve Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç’ın yanı sıra AK Parti İl Başkanı Şaban Çopuroğlu, Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu ve Melikgazi Belediyesi bürokratları katıldı.
Toplantı sonrası bir açıklama yapan ve bu toplantıları Kocasinan, Talas ve Büyükşehir için de yapacaklarını ifade eden AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, “İftar sonrası başlattığımız toplantıda belediyelerimizin bu sene içinde yapacağı projeler ile 5 yıl içinde yapacağı projeleri uzun uzuz ele alıyoruz. Bu projelerin kaynak temini, bakanlıklardaki problemler varsa nasıl aşılacağı gibi konularda istişarelerde bulunuyoruz. Bir taraftan Büyükşehir Belediyemizin devasa projeleri, bir taraftan da ilçe belediyelerimizin yapacağı projeler var. Bu projeleri gerçekleştirmemiz lazım. Bunları gerçekleştirecek siyasi irade başta Cumhurbaşkanımız olmak üzere hepimizde var. Buradaki bu muhabbeti Türkiye’nin başka yerinde göremezsiniz. Siyasi kurum olarak AK Parti İl Başkanlığımız her zaman yanımızda. Ben genel merkez temsilcisiyim. Büyükşehirimiz hepsinin ağabeyi konumunda ve Kayseri’deki tüm projelere kol kanat gererek üzerine düşeni yapıyor. Bugün Melikgazi Belediyesi’ndeki projeleri ele aldık. Bazıları için ilgili bakanlarımızı aramamız lazımdı. Bu akşam birkaç bakan ve bakan yardımcımızı aradık ki bizim işlerimize yardımcı olun diye ve hepsinden olumlu yanıt geldi. Bereketli akşamlar geçiriyoruz. İyi niyetle çalışıyoruz, Allah da bereketini veriyor” diye konuştu.