Büyükşehir Belediyesi, ihtiyaç duyanın herkesin yanında olmaya ve ihtiyaçlarını gidermeye devam ediyor. Büyükşehir Belediyesi’nin evde sosyal destek hizmeti veren YADES projesi ekipleri yaşadıkları talihsizlikler nedeniyle sıkıntılar yaşayan Arbuz ailesini ziyaret ederek öncelikli sorunlarını giderdi.
Yaşadığı rahatsızlık nedeniyle sürekli şişmanlayan Güler Arbuz ve kalp hastası olan eşinin ekonomik sıkıntılar nedeniyle yaşadıkları sorunlara YADES çare oldu. Büyükşehir Belediyesi Evde Sosyal Destek Hizmeti, Yaşlı Destek Programı (YADES) ekipleri Arbuz ailesini evlerinde ziyaret etti.
Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Daire başkanlığınca öncelikli ihtiyaçları tespit edilen ve giderilen Arbuz ailesine YADES ekipleri de evde sosyal destek hizmeti verdi. Ailenin evi ekipler tarafından temizlendi ve aile bireylerinin kişisel bakımları yapıldı. Güler Arbuz, Büyükşehir Belediyesi ekiplerinin vermiş olduğu desteklerden dolayı teşekkür etti.