Büyükşehir Belediyesi Ramazan Sokağı'ndaki etkinlikler iki ayrı konukla devam etti.

Büyükşehir Belediyesi Ramazan Sokağı'ndaki etkinlikler iki ayrı konukla devam etti. Gecede hem ilahi dinletisi sunuldu hem de "Tövbe" ile ilgili sohbet gerçekleştirildi.

Büyükşehir Belediyesi Ramazan Sokağı'nın teravih namazı sonrası başlayan etkinliklerine Prof. Dr. Lütfullah Cebeci ile Mehmet Diker katıldı. Denizhan Burhan'ın sunumuyla gerçekleştirilen sohbette tövbe konusunu ele alan Prof. Dr. Lütfullah Cebeci, "İnsanlar neyin günah olduğunu bilirler. Günah, insanları fıtrat olarak da rahatsız eder. Günahlar aynı zamanda evrensel kötülüklerdir. Bir insanın günahın günah olduğunu bilmesi bir erdem değil. Asıl erdem o günah karşısında utanç duymak, pişmanlık duymaktır. Bir insan yaptığı işten pişmanlık duyuyorsa o fiili terk eder. Tövbenin olması için de pişmanlık gerekir" dedi.

Gecenin bir diğer konuğu olan Sanatçı Mehmet Diker de birbirinden güzel ilahileri Kayserililer için seslendirdi. Gecenin sonunda ise her gün olduğu gibi çekilişler yapıldı ve şanslı izleyicilere hediyeler verildi.