İlçe Ziraat Odaları ve Pınarbaşılılar Derneği ardı ardına yaptıkları ziyaretlerle Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik'e ilçelere yönelik desteklerinden dolayı teşekkür ettiler

İlçe Ziraat Odaları ve Pınarbaşılılar Derneği ardı ardına yaptıkları ziyaretlerle Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik'e ilçelere yönelik desteklerinden dolayı teşekkür ettiler. Ziyaretler sırasında ilçeler için yeni müjdeler veren Başkan Çelik, olağanüstü güzel projeler hazırladıklarını söyledi.

İlçelerin Ziraat Odaları Başkanları Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik'e teşekkür ziyaretinde bulundular. Ziraat Odaları İl Koordinasyon Kurulu Başkanı Abdülkadir Güneş, çiftçiler adına Başkan Çelik'e teşekkür ederek, "Büyükşehir Belediyemizin ilçelerimizdeki çiftçilerimizin kullanması için aldığı tarım makinalarını kullanmaya başladık. Bu proje çiftçiye can suyu oldu. Çiftçiye bu şekilde değer vermeniz bizim için çok önemli" dedi. Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik de öncelikle tüm Kayseri'nin Cumhuriyet Bayramı'nı kutlayarak sözlerine başladı. Çiftçilere her zaman destek vereceklerini belirten Başkan Çelik, "Bereketli kazançlar elde etmeleri için elimizden geleni yapacağız. İnsanları doğdukları yerde doyurmak şeklindeki projemizin ilk ayağı tarım makinaları desteği oldu. Bu projeyi destekleyecek çok daha güçlü projeler gelecek. Bunun çalışmalarını yapıyoruz. İnşallah herkes doydukları, yaşadıkları, mutlu oldukları yerde her türlü imkana kavuşacak. Dolayısıyla insanları göç etme mecburiyetinden kurtaracağız. Bizim amacımız şehri yatay geliştirmek. Tüm ilçelerimizle birden geliştirmek. Yapacağımız çalışmalar bu ana fikir üzerinde olacak" diye konuştu.

Ziyaret sırasında Ziraat Odaları Genel Başkanı'nın da selamını ileten Kocasinan Ziraat Odası Başkanı Abdülkadir Güneş, "Genel Başkanımız Kayseri'ye ilk gelişinde sizleri bizzat ziyaret edecek. Türkiye'de örnek olan bir proje gerçekleşti. Yozgat'tan, Nevşehir'den bizleri arayarak bize tarım makinası yok mu diyen çiftçilerimiz oldu" dedi. Bünyan Ziraat Odası Başkanı da açıklamasında bugüne kadar ufak köylere iş makinası gelmediğini ve ilk kez Büyükşehir Belediyesi sayesinde iş makinası gördüklerini belirterek, yapılmayan arazi yolarının kalmadığını kaydetti ve Başkan Çelik'e teşekkür etti. Ziyarette ayrıca Büyükşehir Belediye Başkanı Çelik'e Kayseri çiftçisine, tarıma ve ziraat odalarına yapmış olduğu katkıdan dolayı teşekkür plaketi verildi.

"PINARBAŞILILARDAN ÖZEL TEŞEKKÜR"

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik'i Pınarbaşılılar Derneği Başkanı Eren Maraşlı ve dernek üyeleri de ziyaret etti. Başkan Çelik'e ayrı bir değer verdiklerini ifade eden Maraşlı, "Belediye başkanı olmanız bizi çok mutlu etti. Çünkü bilişim alanında uzmansınız. Bilişim alanında Türkiye'ye model olan, marka üreten bir belediye başkanı olacağınızı düşünüyorum. Tüm ilçelere tarım makinası dağıtmanız için çok teşekkür ediyoruz. 2023 modeline uygun bir belediye başkanı olacağınızı düşünüyorum" dedi.

Başkan Mustafa Çelik de ilçelere yönelik yeni projelerin hazırlığı içinde olduklarını dile getirerek, "Sadece Pınarbaşı değil tüm ilçelerimize yönelik olağanüstü güzel yeni projelerimiz çıkacak. Tarım makinası desteği hiçbir belediyenin yapmadığı ses getiren bir proje oldu; ama yapacağımız işlerin içinde belki de en basiti bu olacak. Önümüzdeki günlerde tek tek tüm ilçelerimizi bir kez daha gezeceğiz. İlçelerimizin fırsat ve avantajlarını belirleyerek yeni iş alanları açılmasına yönelik gerekirse yatırımlar yapacağız" diye konuştu.

Öte yandan Türk İş İl Temsilcisi İdris Güven ve Türk İş'e bağlı Harb İş, Haber İş, Şeker İş, Yol İş, Türk Metal Sen, Tes İş ve Teksif sendikalarının şube başkanları da Başkan Mustafa Çelik'i ziyaret etti. İl Temsilcisi İdris Güven, Türk İş olarak üzerlerine düşen her konuda destek vermeye hazır olduklarını söyledi. Başkan Mustafa Çelik ise Kayseri'de yaşayanların mutlu olması için gayret gösterdiklerini dile getirerek, "Bundan sonra da sizlerden alacağımız güç ve tavsiyelerle daha iyi hizmet vermenin gayretinde olacağız" diye konuştu.